Eerste nieuwsbrief: Gelukkig nieuwjaar!

Nieuwsbrief 1 – Januari 2022

Beste Wijnvrienden,

Allereerst willen wij jullie de beste wensen overbrengen voor 2022 waarin gezondheid en genieten in ieder geval onze sleutelwoorden zijn.

Een nieuw jaar waarin ook wij hopen dat het ‘normale’ leven zijn vorm terug gaat krijgen en onze horeca-relaties hun werkzaamheden weer kunnen uitvoeren en jullie kunnen genieten van mooie wijn- & spijscombinaties.

Helaas kunnen onze fysieke wijnproeverijen nog niet gegeven worden, maar zodra er groen licht komt uit Den Haag zullen we een aantal data op de website en onze socials plaatsen.

Ook wij zitten niet stil en hebben genoeg nieuwe plannen voor 2022.

*Iedere maand verschijnt er een nieuwsbrief met informatie over nieuwe wijnen en activiteiten in en om de Wijnschuur. 

*Zaterdag 15 januari 2022 houden we onze 4e Slockdown online Wijnproeverij in samenwerking met Joy of Taste Catering. 

*Elke zaterdag is de Wijnschuur open van 11-15 uur en staan er altijd wel enkele wijnen open om te proeven.

*Carolyne komt per januari officieel in dienst van de Wijnkoperij en gaat haar werkzaamheden als mondhygiëniste per mei a.s. beëindigen, ook zal zij haar 3e wijncursus SDEN-3 gaan volgen.

*In de Wijnschuur gaan we een aantal aanpassingen doen om het ‘winkelen’ voor onze wijnvrienden nog wat overzichtelijker te maken.

*de komende maanden staan in het teken van proeven en ontdekken van nieuwe wijnen die we in de wijnschuur gaan verkopen.

*ook zal er diverse keren per jaar een “Schuuropruiming” zijn waar wijnen tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht om ruimte te maken voor nieuwe voorraad.

*in mei volgt dan onze ‘Proef de Zomer” wijnproeverij, waar alle nieuwe wijnen (zo’n 65) open staan en geproefd kunnen worden.

*een wijn- & spijsavond staat ook deze Zomer hoog op ons lijstje, heerlijk genieten op ons erf op een warme zomeravond

 “Bourgondisch maar dan in Zuidland”

*in de Herfst houden we onze Proef de Herfst overzichtsproeverij waarin zo’n 65 wijnen open staan om te proeven.

Maar laten we niet te ver vooruitlopen op alles omdat we allemaal weten dat vooruit plannen nog niet zo vanzelfsprekend is.

Maar ook aan jullie de vraag:

 ‘wat vinden jullie een leuke activiteit/evenement voor in de Wijnschuur of een wijn die eigenlijk in de wijnschuur zou horen te staan?

Ideeën/suggesties mailen naar carolyne@wktg.nl

Wij hopen jullie te zien in Zuidland.

Gastvrije groeten,

Ton & Carolyne