Business to Business

‘het is pas crisis als de wijn op is’

Sinds jaar en dag geven mensen elkaar cadeaus om zo vriendschappen met elkaar op te bouwen, onderlinge relaties te verstevigen en werknemers te verrassen of te bedanken. Schenk aandacht aan uw klanten, zakenrelaties en personeel, hiermee brengt u uw bedrijf positief onder de aandacht.

Wijn is een ideaal geschenk en toepasselijk bij tal van gelegenheden. Met ons uitgebreide assortiment, brede expertise, persoonlijke ervaring en bijzondere wijnen bent u aan het juiste adres voor het samenstellen van uw wijngeschenken.

Bij Wijnkoperij Ton Grauss vindt u voor elke gelegenheid een passende wijn: kerst- en relatiegeschenken, wijnkisten met uw bedrijfslogo, of een feestelijk ingepakte fles bubbels voor uw onderneming. Informeer bij ons naar de diverse mogelijkheden.

Organiseer een zakelijke wijnproeverij
Een wijnproeverij is een zeer ongedwongen manier om contacten te onderhouden of tot stand te brengen binnen uw onderneming. In onze wijnschuur of op locatie kunnen wij een zakelijke wijnproeverij organiseren. Wij bespreken vooraf de wensen en mogelijkheden en u krijgt een wijnproeverij waar men nog lang over napraat.

Contact